Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Winters knoflook-kaasbrood uit de oven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Winters knoflook-kaasbrood uit de oven
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Hak de walnoten grof en ris de takjes tijm. Pers de knoflook uit. Halveer de cherrytomaten.
Stap 3
Meng de roomkaas met de roomboter en de honing. Voeg de walnoten en tijm toe en breng op smaak met wat peper en zout.
Stap 4
Halveer de afbakbroodjes over de lengte. Besmeer alle snijkanten met het roomkaasmengsel, bestrooi met de kaas en verdeel de tomaten erover.
Stap 5
Bak de stokbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat in 15 minuten goudbruin en gaar.
Stap 6
Snijd de broodjes voor het serveren in repen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie306 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten26 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd9 g