Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wintergroentenquiche met blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wintergroentenquiche met blauwe kaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190°C.
Stap 2
Halveer de spruiten. Snijd de rode biet in parten. Verkruimel de blauwe kaas.
Stap 3
Meng de blauwe kaas met de crème fraîche, de eieren en de dragon. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Vet de quichevorm in met wat olijfolie en bekleed met het deeg. Prik gaatjes in de bodem. Verdeel 2/3 van de spruiten en partjes biet over de bodem van de quichevorm, schenk het eimengsel erover en verdeel de rest van de spruitjes en bieten erover.
Stap 5
Bak de quiche in 35-40 minuten goudbruin en tot het ei gestold is. Bestrooi voor het serveren met de verse kruiden en de veldsla.
Aanvullende benodigdheden
- - quichevorm ø 26 cm
Voedingswaarden
- Energie751 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten42 g
- Vet46 gWaarvan verzadigd24 g