Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wilde zalm met krokante ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wilde zalm met krokante ham
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de zalm rondom licht met zout en peper en leg in de ovenschaal.
Stap 2
Meng de parmaham met de citroenrasp, knoflook en 1 eetlepel olijfolie. Bedek hier de bovenkant van de zalmfilets mee.
Stap 3
Bak de zalmfilets in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar en krokant.
Stap 4
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de pastinaak op middelhoge stand beetgaar.
Stap 5
Voeg de prei toe en roerbak nog 1 minuut.
Stap 6
Voeg de bouillon toe en roerbak nog een paar minuten tot het vocht verdampt is.
Stap 7
Schep de peterselie door de groenten en serveer bij de zalm.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie470 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten17 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd6 g