Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wildbouillon met gerookte eendenborst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wildbouillon met gerookte eendenborst
Stap 1
Verhit de olie en fruit hierin de sjalot 3 minuten op middelhoge stand. Voeg de pastinaak en 1 eetlepel tijm toe en roerbak nog 1 minuut.
Stap 2
Voeg de fond en 1 pot water toe en laat circa 5 minuten zachtjes koken. Breng de bouillon indien nodig op smaak met zout en peper of een stukje bouillontablet.
Stap 3
Snijd de eendenborst in zeer dunne plakjes en leg ze 2 minuten voor het serveren in de hete bouillon.
Stap 4
Neem de pan van de warmtebron en schep de bouillon in kommetjes. Bestrooi met nog wat tijm en peper en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie90 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten4 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd1 g