Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wentelteefjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wentelteefjes
Stap 1
Breek het ei boven een kom en klop het met een garde los. Voeg de melk en koekkruiden toe en klop goed door. Snijd de sneetjes suikerbrood schuin doormidden. Wentel ze door het eimengsel.
Stap 2
Verwarm de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak 4 partjes brood op matig hoog vuur aan beide kanten in 4 tot 6 minuten goudbruin. Leg de gebakken wentelteefjes op een bord en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Stap 3
Bak op dezelfde manier de andere geweekte sneetjes suikerbrood tot goudbruine wentelteefjes. Rasp de schil van een citroen erover en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie226 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten31 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd5 g