Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wentelteefjes met witte chocolade en hazelnoten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wentelteefjes met witte chocolade en hazelnoten
Stap 1
Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan. Laat afkoelen en meng met de chocolade.
Stap 2
Klop de eieren met de melk, suiker, een snufje zout en een snuf kaneel los in een ondiepe schaal. Besmeer de randen van 4 boterhammen met boter. Schep op elke boterham een bergje van het chocolademengsel. Leg de andere boterhammen erop en druk ze op de rand vast.
Stap 3
Verhit de rest van de boter in een koekenpan op een lage stand. Doop de sandwiches aan beide kanten in het eimengsel en laat uitdruppelen. Leg in de hete boter en bak op middelhoge stand in 1 minuut goudbruin. Keer de sandwich voorzichtig en bak nogmaals 1 minuut. Bak zo alle wentelteefjes en houd eventueel warm in de oven. Serveer warm en bestuif naar smaak met poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie360 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten40 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd8 g