Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wentelteefjes met warme bessen en gember
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wentelteefjes met warme bessen en gember
Stap 1
Klop in een diep bord het ei los met de melk en vanillesuiker.
Stap 2
Snijd de gember klein. Verwarm in een steelpan de bessen met de gember, 2 el siroop uit het potje gember en de kaneel. Verwarm de bessen 5 min., tot ze openbarsten en een saus worden. Voeg naar smaak extra siroop of suiker toe.
Stap 3
Verhit de olie in 2 koekenpannen. Doop de plakjes brood kort aan beide kanten in het eimengsel en verdeel ze over de pannen. Bak het brood in 5 min. aan beide kanten goudgeel en gaar.
Stap 4
Verdeel de wentelteefjes over de borden. Schep de warme bessen erbij. Bestrooi met poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie388 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten67 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd3 g