Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wentelteefjes met pancetta en parmezaan
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wentelteefjes met pancetta en parmezaan
Stap 1
Klop de eieren los met de melk, kruiden, kaas, zout en peper. Leg de sneetjes brood in dit eimengsel.
Stap 2
Rooster de plakjes pancetta in een droge, hete koekenpan krokant. Houd apart.
Stap 3
Verhit 1-2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de geweekte sneetjes brood op middelhoge stand in circa 2 minuten per kant tot krokante wentelteefjes.
Stap 4
Serveer de wentelteefjes met de gebakken pancetta en bestrooi met nog wat parmezaan.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie360 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten17 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd7 g
