Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Watermeloensalade met pittige amandelen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Watermeloensalade met pittige amandelen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de amandelen met ½ theelepel zeezout, paprikapoeder, snuf cayennepeper en limoensap. Spreid de noten uit over de bakplaat en rooster circa 10 minuten in het midden van de oven.
Stap 2
Schep intussen de ingrediënten voor de salade door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout . Schep de dressing met de helft van de amandelen door de salade en bestrooi met de rest van de amandelen.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie785 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten25 g
- Vet67 gWaarvan verzadigd14 g