Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Watermeloen-Munt slush
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Watermeloen-Munt slush
Stap 1
Snijd de schil van de watermeloen en snijd de meloen in blokken.
Stap 2
Hak 3/4e van de munt fijn, houd de rest achter voor de garnering.
Stap 3
Doe de meloen en gehakte munt met de agavesiroop in de kom van een blender. Pers de citroen erboven uit.
Stap 4
Pureer tot een glad mengsel.
Stap 5
Schenk het watermeloenmengsel in een platte metalen bak (een ovenschaal bijvoorbeeld) en zet in de diepvries.
Stap 6
Haal de bak een uur uit de diepvries en haal de ijskristallen los met een vork.
Stap 7
Roer de slush goed door, en zet terug. Herhaal dit elk half uur, tot de hele bak uit ijskristallen bestaat.
Stap 8
Schep voor het serveren de slush nog eens door met een vork.
Stap 9
Verdeel over 8 gekoelde glazen en serveer met de overgebleven munt.