Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Warme geitenkaassalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Warme geitenkaassalade
Stap 1
Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes uit de vliezen. Verwijder eventuele pitjes.
Stap 2
Verdeel de waterkers (haal de dikke stelen eraf) of veldsla over de borden.
Stap 3
Rooster de amandelen voor de dressing in een droge hete koekenpan. Meng ze door sinaasappelsap, 3 eetlepels olijfolie en zout en peper.
Stap 4
Sprenkel de helft van de dressing over de waterkers of veldsla.
Stap 5
Verhit de rest van de olijfolie en bak de kaasplakken 1-2 minuten per kant op halve stand.
Stap 6
Leg ze op de salade en verdeel de sinaasappelpartjes en de rest van de dressing erover. Lekker met geroosterd witbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie465 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten7 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd18 g