Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Warme camembert met framboos
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Warme camembert met framboos
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de walnoten grof. Snijd de camembert schuin in zodat er een ruitpatroon ontstaat. Ris de blaadjes van de basilicum.
Stap 2
Verdeel de walnoten en honing over de camembert en plaats de camembert 10 minuten in de oven.
Stap 3
Snijd intussen de baguette caractère in plakken.
Stap 4
Haal de camembert uit de oven en verdeel hier de frambozen en basilicumblaadjes over.
Stap 5
Serveer de camembert met de baguette.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie437 kcal
- Eiwit23.4 g
- Koolhydraten40 g
- Vet19.5 gWaarvan verzadigd6.7 g