Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Warm chocoladecakeje met kokos, ananassaus en citroenijs
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Warm chocoladecakeje met kokos, ananassaus en citroenijs
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Zet de bakringen op de bakplaat. Neem de kokosblokjes uit de diepvries.
Stap 2
Spuit de bakringen tot de helft vol met het chocoladebeslag. Duw in elk beslag 1 kokosblokje en bedek met een laagje beslag. Bak de cakejes circa 15 minuten in de oven.
Stap 3
Neem uit de oven en zet op borden. Snijd de cakejes voorzichtig los van de bakring en til de ring eraf.
Stap 4
Druppel ananassaus langs het cakeje en leg bolletjes ijs bij. Garneer eventueel met wat muntblaadjes en bloemen.
Aanvullende benodigdheden
- - ijsblokjesvorm
- - spuitzak
- - 4 kookringen
- - 4 muffinbakvormpjes
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie750 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten74 g
- Vet44 gWaarvan verzadigd26 g
Trefwoorden
