Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Volkoren krentenbollen met geitenbrie en peer
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Volkoren krentenbollen met geitenbrie en peer
Stap 1
Verhit een grillpan. Halveer de volkoren krenten en rozijnen bollen en rooster op de gesneden kant knapperig
Stap 2
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in partjes. Neem het brood uit de grillpan en voeg de boter toe met de peer. Besprenkel met wat honing en laat op laag vuur ongeveer 5 minuten karamelliseren. Schep af en toe om.
Stap 3
Bestrijk de 4 onderste helften van het brood met boter. Verdeel de veldsla erover en beleg met in plakjes gesneden geitenbrie.
Stap 4
Schep de warme peer met de karamel op de brie en breng op smaak met versgemalen peper. Dek af met het kapje van de volkoren krenten en rozijnen bol.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie504 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten59 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd15 g
Trefwoorden
