Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Volkoren couscoussalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Volkoren couscoussalade
Stap 1
Doe de couscous in een kom en schenk er 200 ml kokend water over. Dek af met een bord en laat 10 minuten staan.
Stap 2
Kook ondertussen de eieren 6 minuten, laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
Stap 3
Snijd de gegrilde paprika in kleine blokjes. Snijd de dille grof. Hak de walnoten fijn. Roer de couscous los met een vork en meng de olie en azijn erdoor. Voeg de paprika, dille, walnoten, wortel julienne en rucola en meng. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Verdeel de couscoussalade over 4 kommen en garneer met twee halve eitjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie407 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten32 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd4 g