Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vlaflip met crumble van boerencake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vlaflip met crumble van boerencake
Stap 1
Verhit een pan met 50 ml water, de diepvries bosvruchten en de geleisuiker en breng dit al roerend aan de kook en kook 3 minuten zachtjes in.
Stap 2
Haal van het vuur en mix tot een grove puree, giet in een diep bord en laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.
Stap 3
Hak intussen de pistachenoten grof en schaaf de witte chocolade met een kaasschaaf of mes. Verkruimel de boerencake in kleine stukjes.
Stap 4
Verdeel de helft van de boerencake en de helft van de bosvruchtencompote over de glazen. Verdeel hier de vanillevla en yoghurt over.
Stap 5
Verdeel de rest van de boerencake en bosvruchtencompote over de yoghurt, zodat er lagen ontstaan.
Stap 6
Garneer de vlaflip met de gehakte witte chocolade en pistachenoten.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - kaasschaaf
Voedingswaarden
- Energie690 kcal
- Eiwit12.9 g
- Koolhydraten97.5 g
- Vet25.9 gWaarvan verzadigd13.1 g