Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vissoep met kipgehaktballetjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vissoep met kipgehaktballetjes
Stap 1
Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de ui en knoflook circa 3 minuten. Blus af met de wijn en kook 2 minuten.
Stap 2
Kruis de tomaten in en dompel ze onder in kokend water. Spoel ze af met koud water, ontvel, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Stap 3
Voeg de bouillon en blokjes tomaat toe aan de soeppan en laat 10 minuten pruttelen. Breng intussen het gehakt op smaak met zout en peper en rol er kleine balletjes van.
Stap 4
Voeg de kipballetjes toe aan de soep en laat 5 minuten koken. Voeg vervolgens de zeevruchten toe en kook deze nog 3 minuten mee.
Stap 5
Verdeel de soep over kommen en bestrooi met wat bieslook.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie225 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten4 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd3 g
