Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vispannetje met venkel, garnalen en dille
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vispannetje met venkel, garnalen en dille
Stap 1
Verhit de roomboter in een braadpan. Fruit de sjalot en venkel in 4 min. zacht. Bestrooi met de bloem en bak 2 min. mee.
Stap 2
Schenk de wijn en vervolgens de bouillon langzaam en al kloppend met een garde erbij. Klop tot een gladde en gebonden saus. Voeg de slagroom toe en verwarm nog 2 min.
Stap 3
Schep de visfilet en garnalen door de saus. Stoof het vispannetje afgedekt in 10 min. gaar.
Stap 4
Breng het vispannetje op smaak met zout en peper. Schep op een schaal en garneer met de dille en schijfjes citroen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie392 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten13 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd14 g