Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vislasagne met komkommersalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vislasagne met komkommersalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Leg 1/3 van de lasagnebladen op de bodem van de ovenschaal. Meng de paprikablokjes, tonijn en ansjovis met de pastasaus. Schep 1/3 van deze saus over de lasagnebladen. Herhaal deze laagjes twee keer.
Stap 3
Verdeel de tomaatjes met de snijzijde naar boven over de bovenste laag saus. Verdeel de kaas erover en zet de lasagne 20 minuten in het midden van de oven.
Stap 4
Meng intussen de komkommerplakjes met mayonaise, yoghurt, citroensap, dille, zout en peper. Serveer deze komkommersalade bij de lasagne.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie725 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten68 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
