Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Viscurry met komkommersalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Viscurry met komkommersalade
Stap 1
Kook de rijst. Schaaf of snijd intussen de komkommer in dunne plakjes en meng in een kom met de sjalot, azijn, suiker, olie, zout en peper. Laat staan.
Stap 2
Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart. Fruit 1-2 eetlepels currypasta op een lage stand in een hapjespan en voeg de tomatenblokjes toe.
Stap 3
Laat een paar minuten zachtjes bakken en giet dan de kokosmelk erbij. Breng aan de kook en leg de blokjes vis in de saus.
Stap 4
Stoof de vis in circa 5 minuten gaar. Strooi vlak voor het serveren de basilicum over de curry. Bestrooi de komkommersalade met de sesam en serveer met de rijst bij de viscurry.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie555 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten67 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd8 g
