Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Visbrochette met wilde rijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Visbrochette met wilde rijst
Stap 1
Snijd de vis in blokjes van 4 cm en besprenkel ze met citroensap. Kook de wortel 4 minuten en de peultjes 2 minuten. Spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
Stap 2
Wikkel ieder visblokje in rauwe ham. Rijg de visblokjes, afgewisseld met stapeltjes van 3-4 peultjes en de wortelstukjes aan de spiesen. Bestrijk ze met olijfolie.
Stap 3
Kook de rijst. Verwarm een grillpan en rooster de visbrochettes in 8-10 minuten goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig.
Stap 4
Serveer de vis met de rijst gegarneerd met een paar maïskorrels.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 lange spiesen
Voedingswaarden
- Energie575 kcal
- Eiwit47 g
- Koolhydraten68 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd3 g