Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vis uit de oven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vis uit de oven
Stap 1
Rasp en pers de citroen. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd de peper fijn. Hak de knoflook fijn.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Wrijf de stukken kabeljauw in met citroensap en wat zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
Stap 3
Meng in een kom de tomatenpuree met paprikapoeder, rode peper, knoflook, citroenrasp, enkele eetlepel citroensap en enkele eetlepel water tot een dik sausje. Strijk dit sausje over de vis uit.
Stap 4
Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de vis in de oven in 25 minuten gaar. Serveer de kabeljauw met gebakken aardappeltjes en een salade.
Aanvullende benodigdheden
- - lage ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie120 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten4 g
- Vet1 g
Trefwoorden
