Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vietnamese noedelsalade met kipgehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vietnamese noedelsalade met kipgehakt
Stap 1
Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd 1 limoen in partjes en pers de andere limoen uit. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten.
Stap 2
Snijd de harde onderkant van de mini romaine en snijd grof.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie. Bak het kipgehakt en de knoflook 5 minuten. Voeg de vissaus, sojasaus en het limoensap toe en meng goed.
Stap 4
Kook intussen de udonnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Meng de udonnoedels met de komkommer en de mini romaine. Verdeel over de borden. Verdeel het kipgehakt erover en garneer met de pinda’s en de limoenpartjes.
Aanvullende benodigdheden
- - kaasschaaf
Voedingswaarden
- Energie624 kcal
- Eiwit46.4 g
- Koolhydraten55.1 g
- Vet25.5 gWaarvan verzadigd5.6 g