Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vietnamese kipsalade met tofu
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vietnamese kipsalade met tofu
Stap 1
Meng de mayonaise met de vissaus en het limoensap tot een dressing. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet gaar en goudbruin.
Stap 2
Schep de kip uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak intussen de tofu in het bakvet aan alle kanten goudbruin.
Stap 3
Meng de wortel met de kool, kip, tofu en de helft van de bosui. Giet de dressing erover en meng voorzichtig door de salade.
Stap 4
Trek voorzichtig hele blaadjes van de krop sla en verdeel over borden. Schep de salade erop en bestrooi met de pinda's. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie290 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten7 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd3 g