Versierde cupcakes
Ingrediënten
Bereidingswijze Versierde cupcakes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Zet de papieren vormpjes in de holtes van de muffinvorm. Klop met een mixer de boter met de suiker in 4 minuten luchtig. Klop de eieren één voor één erdoor. Klop nog 3 minuten verder.
Stap 2
Spatel het bakmeel en de cacao luchtig door het beslag. Voeg de melk toe en meng de chocoladestukjes erdoor. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak de cakejes in het midden van de oven in 18-20 minuten gaar. Laat buiten de oven 5 minuten afkoelen.
Stap 3
Neem de cupcakes uit de muffinvorm en laat verder afkoelen. Smelt de marshmallows in een schaal met 2 eetlepels water 45 seconden-1 minuut in de magnetron (600 watt). Roer tot een kleverig geheel en bestrijk de cupcakes ermee. Bestrooi naar wens met hagelslag of andere (gebaks)decoratie.
Aanvullende benodigdheden
- - 12 papieren cupcakevormpjes
- - muffinvorm
Voedingswaarden
- Energie260 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten31 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd8 g