Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Verse pitabroodjes met kipgehaktballen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Verse pitabroodjes met kipgehaktballen
Stap 1
Snijd de ui fijn. Meng de kruiden met het kipgehakt, het ei en het paneermeel. Snijd de spitskool.
Stap 2
Rol tot 16 gehaktballen van 3 cm groot. Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de pompoenblokjes 4 minuten. Giet af.
Stap 3
Verdeel intussen de pitabroodjes over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 8 minuten in de oven.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de kipgehaktballen 5 minuten. Voeg de pompoenblokjes, rode ui en spitskool toe en bak nog 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Halveer de pitabroodjes en vul de pitabroodjes met de groente en gehaktballen, serveer met de tzatziki.