Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Veggie burger met jus op rijst met gebakken ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Veggie burger met jus op rijst met gebakken ei
Stap 1
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking met water. Verhit de helft van de boter en bak hierin de burgers circa 3 minuten aan beide kanten.
Stap 2
Kook de rijst. Zet de kookring op een bord en schep hierin de rijst. Verwijder de ring en leg de gebakken burger erop. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart.
Stap 3
Verhit de rest van de boter en bak hierin 4 spiegeleieren. Meng intussen de wortel met de azijn, sesamzaad en munt. Giet de jus over de burgers. Leg een ei erop en bestrooi met de peterselie. Serveer de salade ernaast.
Aanvullende benodigdheden
- - kookring
Voedingswaarden
- Energie585 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten65 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd11 g
Trefwoorden
