Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegetarische stoof
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegetarische stoof
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de spruiten schoon, verwijder de schil van de knolselderij en snijd deze in blokken van 2 cm. Snijd de winterpeen in plakken van 1 cm dik.
Stap 2
Verhit een pan met boter en bak de tuinbonen, spruiten, knolselderij en winterpeen 5 minuten aan.
Stap 3
Voeg hier de tomatenpuree aan toe en roer dit door, blus het geheel af met de rode wijn.
Stap 4
Meng het bouillontablet met 300 ml kokend water. Voeg dit toe aan de vegetarische stoof. Gaar het geheel 20 minuten totdat de groente gaar is.
Stap 5
Verdeel intussen de aardappelwedges over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 15 minuten in de oven.
Stap 6
Snijd de tuinkers los. Serveer de groentestoof met de aardappelwedges en garneer met de tuinkers.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie270 kcal
- Koolhydraten32 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd3 g