Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegetarische hotdogs met ananassalsa en srirachamayonaise
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegetarische hotdogs met ananassalsa en srirachamayonaise
Stap 1
Meng de mayonaise met de Sriracha en zet apart. Snijd de ananas in hele fijne blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en hak de peper fijn.
Stap 2
Verwijder de schil van de rode ui en snipper fijn. Hak de korianderblaadjes fijn. Meng de ananas met de rode peper, rode ui en koriander. Zet apart.
Stap 3
Verwijder de schil en de pit van de avocado, en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak de worstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op de barbecue.
Stap 4
Halveer de pistoletjes en besmeer de binnenkant met tweederde van de srirachamayonaise. Vul de pistoletjes met de worstjes, ananassalsa en avocadoblokjes. Garneer met de resterende srirachamayonaise en ingelegde jalapeñopeper.