Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegetarische gehacktballen in tomatensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegetarische gehacktballen in tomatensaus
Stap 1
Laat de witte bonen uitlekken.
Stap 2
Verwijder de groene bladeren van de bleekselderij en houd apart. Snijd de bleekselderij in reepjes van 1 cm. Schil de bospeen en snijd in schuine plakken.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de vegetarische gehacktballetjes, witte bonen, bleekselderij en bospeen 5 minuten.
Stap 4
Voeg de gepelde tomaten en zwarte olijven toe. Druk de tomaten plat en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel over de borden en garneer met de bladeren van de bleekselderij
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie308 kcal
- Eiwit22.6 g
- Koolhydraten28.3 g
- Vet9.2 gWaarvan verzadigd1.4 g