Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegetarische couscoussalade met peultjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegetarische couscoussalade met peultjes
Stap 1
Maak de peultjes schoon en halveer de tomaten.
Stap 2
Bereid de volkoren couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de dille grof.
Stap 3
Meng de middle east blend en de helft van de dille door de couscous.
Stap 4
Breng een pan met water aan de kook en kook de peultjes 3 minuten. Snijd intussen de halloumi in plakken.
Stap 5
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de halloumi in 6 minuten goudbruin. Voeg halverwege de peultjes en tomaten toe en bak 3 minuten mee.
Stap 6
Verdeel de couscous, peultjes en halloumi over de borden. Garneer met de granaatappelpitten en de rest van de dille.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie580 kcal
- Eiwit33.2 g
- Koolhydraten49.2 g
- Vet26.1 gWaarvan verzadigd16.4 g