Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegan taco’s met hummus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegan taco’s met hummus
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Pel en snijd de ui fijn. Hak de peterselie grof.
Stap 2
Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de tomatenblokjes, ui, peterselie, limoensap en -rasp tot een salsa. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verdeel de mini tortilla’s over een ovenrek en verwarm deze volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
Stap 4
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de vegetarische crispy sticks goudbruin en krokant. Snijd vervolgens in repen. Snijd de slatrio los van de krop en spoel af.
Stap 5
Verdeel de pikante hummus over de mini tortilla’s en beleg met de wortel julienne, slatrio, tomatensalsa en vegetarische crispy sticks.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie516 kcal
- Eiwit19.1 g
- Koolhydraten58.9 g
- Vet19.5 gWaarvan verzadigd2.7 g