Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegan pasta pesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegan pasta pesto
Stap 1
Kook de spaghetti beetgaar. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan.
Stap 2
Maal in een keuken machine driekwart van de pijnboompitten met de rucola, knoflook, olijfolie en miso tot een dikke pesto.
Stap 3
Giet de pasta af en houd een kopje kookwater apart. Doe de pasta terug in de pan en roer de pesto en wat van het kookwater erdoor. Warm alles nog 1 minuut goed door. Bestrooi de pasta met de overige pijnboompitten en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie745 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten76 g
- Vet40 gWaarvan verzadigd5 g