Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vega rendang tosti
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vega rendang tosti
Stap 1
Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in reepjes. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de boter.
Stap 2
Leg vier sneetjes brood met de beboterde kant naar beneden op een snijplank. Beleg achtereenvolgens met de kaas, avocado en de rendang.
Stap 3
Dek af met de rest van de sneetjes brood met de beboterde kant naar boven.
Stap 4
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s in circa 6 minuten goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd schuin doormidden.
Stap 5
Schenk de sriracha en mayonaise er in streepjes overheen. Serveer met de atjar tjampoer.