Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vega paella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vega paella
Stap 1
Kruis de tomaten in en leg ze even in kokend water. Ontvel ze en snijd ze, zonder zaadjes, in blokjes.
Stap 2
Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de ui, knoflook en paprikapoeder 2 minuten.
Stap 3
Schep de rijst erdoor en roerbak 1-2 minuten tot de korrels glanzen. Voeg de paprika, courgette, rode peper en tomaten toe en roerbak 2-3 minuten.
Stap 4
Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 18-20 minuten op een lage stand. Roer af en toe door. Bestrooi de paella met de olijven en peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie505 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten71 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd3 g