Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vega katsu met noodlesalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vega katsu met noodlesalade
Stap 1
Bereid de eiernoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Fruit de currypasta 2 minuten aan in een steelpannetje. Voeg de pindakaas en kokosmelk toe en roer tot een gladde saus.
Stap 3
Verwarm, maar breng niet aan de kook. Breng op smaak met wat zout.
Stap 4
Spoel de boontjes af. Pers de limoen uit. Giet de noodles af en meng met de worteljulienne, edamamebonen en rode kool.
Stap 5
Breng op smaak met wat zout en limoensap.
Stap 6
Verhit de wok-olie in een koekenpan en bak hierin de vega-schnitzels in 2 minuten per kant goudbruin en knapperig. Neem uit de pan en snijd in reepjes.
Stap 7
Verdeel de noodle salade over 4 borden en leg de reepjes vega-schnitzel erop. Lepel de pinda-currysaus erover.