Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Varkensschnitzels in een Parmezaanjasje met appel-koolsla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Varkensschnitzels in een Parmezaanjasje met appel-koolsla
Stap 1
Snijd de rode kool heel dun, rasp de appels en wortel. Hak de peterselie fijn. Schep de rodekool, appels en wortel om met de mosterdmayonaise en zet apart.
Stap 2
Strooi de bloem in een diep bord en voeg zout en peper toe. Klop het ei los en doe dit in een tweede bord. Meng de Parmezaanse kaas met de peterselie op een derde bord. Haal de varkensschnitzels eerst door de bloem en dan door het ei. Laat het teveel aan ei even van de schnitzels druipen. Haal de schnitzels tenslotte door het Parmezaanmengsel.
Stap 3
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de schnitzels in 3-4 minuten per kant gaar en knapperig. Serveer de varkensschnitzels met de appel-koolsla.