Varkenshaasmedaillons met champignons en pepersaus
Ingrediënten
Bereidingswijze Varkenshaasmedaillons met champignons en pepersaus
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Bak de medaillons in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
Stap 3
Breng een pan water aan de kook met wat zout.
Stap 4
Snijd de schoongemaakte snijbonen schuin in plakjes van een halve centimeter.
Stap 5
Kook ze circa 8 minuten in het water tot ze beetgaar zijn.
Stap 6
Verhit een koekenpan of hapjespan met de olie op hoog vuur en bak hierin de pesto parten 5 à 8 minuten aan.
Stap 7
Snijd de champignons doormidden.
Stap 8
Doe de pesto parten vanuit de pan op een bord en bak de champignons 2 à 3 minuten in de pan aan.
Stap 9
Voeg zo nodig een eetlepel olie toe.
Stap 10
Laat de bonen goed uitlekken en doe deze bij de champignons.
Stap 11
Voeg de pesto parten op het laatste moment toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 12
Verdeel over 4 diepe borden en verdeel daarna de medaillons met de saus over de borden.
