Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Varkenshaas met mozzarella-broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Varkenshaas met mozzarella-broccoli
Stap 1
Verwarm de oven voor en bereid het vlees volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Stap 2
Scheur de mozzarella in kleine stukken, meng met de citroenrasp, tijm en wat zout.
Stap 3
Breng een pan water aan de kook met wat zout.
Stap 4
Snijd de onderste 2 centimeter van de roosjes af en kook circa 3 à 4 minuten tot ze net beetgaar zijn.
Stap 5
Vet een ovenschaal in met de olie en leg hierin de goed uitgelekte roosjes.
Stap 6
Verdeel de mozzarella erover en zet in de oven bij het vlees.
Stap 7
Laat in circa 5 minuten de kaas smelten, zet zo nodig de grill in de oven nog even aan.
Stap 8
Serveer met gekookte aardappelen.
