Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Varkensfiletlapjes met mangosaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Varkensfiletlapjes met mangosaus
Stap 1
Rasp de gember. Hak de koriander fijn. Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Pureer de mango met de gember en kokosmelk in de blender tot een gladde saus.
Stap 2
Wrijf de varkenslapjes in met zout, peper en komijn. Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de lapjes in 8-10 minuten bruin en gaar, keer ze na 4-5 minuten. Houd ze op een bord warm onder aluminiumfolie.
Stap 3
Roer de mangosaus door het bakvet en verwarm al roerend tot de saus goed van dikte is. Serveer de varkensfiletlapjes met de mangosaus erover. Garneer met koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - blender
Voedingswaarden
- Energie340 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten10 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
