Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Varkensfilet met kastanjes en zuidvruchten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Varkensfilet met kastanjes en zuidvruchten
Stap 1
Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper. Verhit de olie en boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
Stap 2
Neem het vlees uit de pan. Blus af met de sojasaus en voeg appelsap, vleesbouillon, steranijs en de zuidvruchten toe.
Stap 3
Verwarm, leg het vlees er weer bij en stoof zachtjes circa 30 minuten. Voeg de kastanjes toe en stoof nog circa 5 minuten.
Stap 4
Verwijder de steranijs. Serveer het vlees in plakken gesneden met de saus eromheen. Lekker met rodekool en aardappelpoffers.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie535 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten53 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd9 g