Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Twelve O’ Clock tiramisu
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Twelve O’ Clock tiramisu
Stap 1
Meng de koffie met de amandel aroma, zet tot gebruik in de koelkast.
Stap 2
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Doe het chocoladestrooisel in een diep bord. Haal de randjes van de glazen door de witte chocolade en vervolgens door het strooisel. Laat de witte chocolade stollen.
Stap 3
Klop de slagroom lobbig met de poedersuiker, maar niet stijf.
Stap 4
Verdeel de ijsklontjes over de cocktailglazen. Schenk de koffie en Baileys daarop. Verdeel de slagroom erover en roer half door de cocktail.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 cocktailglazen
Voedingswaarden
- Energie361 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten21 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd16 g