Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tutti frutti walnotenkoekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tutti frutti walnotenkoekjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Doe 150 g tutti frutti in een keukenmachine en maal in kleine stukjes.
Stap 2
Voeg 100 g walnoten, 200 g havervlokken, 100 g kokosolie, 100 g keukenstroop en 1 tl bakpoeder toe en gebruik de pulseknop tot de ingrediënten zijn gemengd.
Stap 3
Voeg 1 ei toe en meng erdoor. Verdeel het mengsel in 30 balletjes en druk ze op 2 met bakpapier beklede bakplaten plat tot koekjes, met genoeg ruimte ertussen.
Stap 4
Bak de koekjes in 15 min. lichtbruin. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Aanvullende benodigdheden
- - 2 bakplaten met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie104 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten10 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd3 g