Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Turks broodsandwich met Egmonder kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Turks broodsandwich met Egmonder kaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water.
Stap 2
Snijd de bieslook fijn. Pel de eieren en snijd deze grof, meng hier de mayonaise, mosterd en de bieslook door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Bak de Turkse broden af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Snijd de Turkse broden door de helft en verdeel de eisalade over de onderkant. Verdeel hier de truffelsalami, Egmonder belegen kaas en rucola over.
Stap 5
Leg de bovenkant van de Turkse broden op de rucola, snijd in 4 stukken zodat er 8 kwarten ontstaan en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie701 kcal
- Eiwit32.1 g
- Koolhydraten46.1 g
- Vet41.3 gWaarvan verzadigd11.5 g