Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Truffel ravioli met witte asperges en courgette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Truffel ravioli met witte asperges en courgette
Stap 1
Schil de witte asperges, snijd 2 cm van de onderkant en gooi dit weg. Snijd de rest in stukken van 3 cm. Halveer de courgette over de lengte en snijd in halve maantjes.
Stap 2
Hak de platte peterselie fijn.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de asperges in 7 minuten beetgaar.
Stap 4
Haal uit de pan en kook de truffelravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking in het vocht van de asperges. Giet af.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de courgette en asperges 5 minuten.
Stap 6
Voeg de pastasaus, 100 ml water, truffelravioli en de helft van de peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verdeel de aspergepasta over de borden en verdeel de Parmezaanse kaas erover. Garneer met de rest van de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie662 kcal
- Eiwit16.5 g
- Koolhydraten74.5 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd11.8 g