Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Trifle met vanillecustard, kersengelei en mango
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Trifle met vanillecustard, kersengelei en mango
Stap 1
Klop de rest van de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker. Klop de eiwitten in een andere brandschone kom stijf met een snufje zout. Spatel de eiwitten door de slagroom.
Stap 2
Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes. Verdeel de rest van de cake over de opgesteven kersengelei. Schep de afgekoelde custard erop en verdeel de mango erover. Verdeel de slagroom over de trifle en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - glazen schaal
- - 8 glazen
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie335 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten34 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd11 g