Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake zalm met krieltjes en courgette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake zalm met krieltjes en courgette
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de krieltjes en courgette met 2 eetl. olie, 1 eetl. vadouvan en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 35 min. in het midden van de oven.
Stap 2
Meng ondertussen de rest van de olie met de rest van de vadouvan en zout en bestrijk de vis rondom met de kruidenolie.
Stap 3
Neem na 20 min. de bakplaat uit de oven. Verdeel de tuinerwten erover en schep om. Leg de vis ertussen. Rooster nog 10-15 min. tot de zalm net gaar is.
Stap 4
Neem de bakplaat uit de oven, haal de vis eraf en schep de krieltjes, courgette en tuinerwten om met de munt. Serveer met de zalm en tzatziki.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie626 kcal
- Eiwit39 g
- Koolhydraten59 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd5 g