Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake van runderchipolata’s
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake van runderchipolata’s
Stap 1
Verhit de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Snijd de ui in dunne parten en de paprika’s in blokjes.
Stap 2
Doe de kidneybonen in een zeef en laat uitlekken. Doe de runderchipolata’s en rode ui in een ovenschaal.
Stap 3
Bestrooi met zout en peper, besprenkel met de olijfolie en schep om.
Stap 4
Bak 15 minuten in de oven. Haal de schaal uit de oven maar laat de oven aanstaan.
Stap 5
Schep de worstjes uit de schaal en leg op een bord. Doe de paprikablokjes, tomaatblokjes, kidneybonen, oregano en het paprikapoeder in de ovenschaal.
Stap 6
Giet de wijn en 100 ml water erbij, bestrooi met zout en peper en schep om. Verdeel de worstjes erover, zet weer in de oven en bak nog 20 minuten.
Stap 7
Bestrooi de traybake voor het serveren met de tuinkers.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten20 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd6 g