Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake van bloemkool en friet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake van bloemkool en friet
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Halveer de paprika overlangs, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van 2 cm. Schep de bloemkool en paprika op een met bakpapier beklede bakplaat om met de frietkruiden en de olijfolie.
Stap 2
Verdeel de friet over een andere met bakpapier beklede bakplaat en bak in 20 minuten goudbruin en knapperig. Keer de friet halverwege. Schuif na 5 minuten de bakplaat met bloemkool in de oven erbij.
Stap 3
Neem de bakplaten uit de oven en schep de bloemkool en paprika met de rucola door de friet. Lekker met truffelmayonaise.
