Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake rode paprika en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake rode paprika en geitenkaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de paprika in repen van 2 cm. Snijd de courgette en pompoen in plakken van 1 cm.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de pompoen in 3 minuten beetgaar en giet af.
Stap 3
Verdeel de paprika, courgette en pompoen in een ovenschaal en verkruimel hierover de geitenkaas.
Stap 4
Plaats de ovenschaal 15 minuten in de oven tot de groentes gaar zijn en de geitenkaas begint te kleuren.
Stap 5
Hak intussen de walnoten grof, snijd de makreel in stukken van 2 cm en snijd de salatrio los.
Stap 6
Haal de traybake uit de oven en verdeel hier de walnoten, makreel en salatrio overheen.